JYVÄSKYLÄ

AHJOKATU 22

TOIMISTOTILA

Jyväskylän Seppälässä keskeisellä paikalla, os. Ahjokatu 22, vilkkaassa risteyksessä sijaitseva toimisto-varastorakennus sekä varastokatos. Toimistotiloja vapautumassa 31.3, kiinteistön 2. krs:sta 103 m2 sekä1. krs:sta n 50m2. Kellarikerroksessa neuvottelu/keittiö/saunaosasto sekä varastotilaa.

Sakselantie 3, Jyväskylä KUORMA-AUTOHALLI

Jyväskylän Seppälänkankaalla sijaitseva vuonna 1998 rakennettu kuorma-autohalli, jota on laajennettu vuosina 2002 ja 2011. Tilava 1039m2 (5390m3), läpiajettava ja nosto-ovilla varustettu kuorma-autohalli sijaitsee keskeisellä paikalla Seppälänkankaan teollisuusalueella. Kuorma-autot mahtuvat täyspitkänä halliin ja hallissa on myös rasvamonttu. Hallin yhteydessä on myös toimistotilat ja rakennuksen vierustalta löytyy kaksi varastorakennusta.

Toimisto -ja sosiaalitilat ovat kahdessa kerroksessa ja ne ovat remontoitu vuonna 2021. Rakennuksessa on koneellinen ilmanvaihto, kaukolämmitys ja se on liitetty kunnan vesi ja viemäriverkostoon. Tilat ovat siistit ja maa-alue teollisuushallin ympäriltä on tasainen ja asfaltoitu. Rakennuksen ympärillä on runsaasti pysäköintitilaa isommillekin kalustolle.