MYYTÄVÄT KOHTEET / ÄÄNEKOSKI

AS OY ÄÄNEKOSKEN LOUNAISPUISTO, VALOISAT ASUNNOT KESKEISELLÄ PAIKALLA KALEVAKATU 4 JA 6.
Myynnissä olevat asunnot ovat valoisia ja keskeisellä paikalla, jossa palvelut kivenheitön päässä. Asunnoissa toimiva ja avara pohjaratkaisu. Avokeittiö yhdistyy olohuoneeseen ja reilunkokoinen makuuhuone on helppo sisustaa. Asunnossa pääsee nauttimaan oman saunan löylyistä. Ottamalla meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää asunnoista! Tutustu myynnissä oleviin asuntoihin TÄSTÄ!

MYYTÄVÄT KOHTEET/ SAARIJÄRVI

SAARIJÄRVEN SÄÄSTÖKIINTEISTÖ SIJAITSEE AIVAN SAARIJÄRVEN YTIMESSÄ JA TOIMINTAMAHDOLLISUUKSIA KIINTEISTÖSSÄ ON MONIA.
Säästökiinteistössä on toimitiloja saatavilla kolmessa kerroksessa pienemmistä neliöistä aina suurempiin tilakokonaisuuksiin. Tilat ovat muunneltavissa. Pohjakerroksen parkkihallista löytyy 54 autopaikkaa. Paikoitustilaa löytyy runsaasti myös kiinteistön takana sijaitsevalta parkkipaikalta. Ottamalla meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää kiinteistöstä!

MYYTÄVÄT KOHTEET/ KUOPIO

MINNA CANTHINKATU 4 – KUOPION FUNKTIONALISMIN HELMI!
Entisen satama-altaan paikalle rakennettu rakennuskokonaisuus valmistui vuonna 1941, joka toimi SOK:n konttorirakennuksena. Liiketilaa Minna Canthinkadulla on tarjolla eri kerroksissa ja erikokoisina kokonaisuuksina. Tilat ovat joustavia ja muunneltavissa haluttuun tasoon asti. Toimitilojen sijainti satamassa on mitä parhain — aivan Kuopion Kallaveden tuntumassa. Ottamalla meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää kiinteistöstä!