MUUNTOJOUSTAVIA TOIMITILOJA

Etsitkö uutta toimitilaa? Toimitilat ovat joustavia ja muunneltavissa yrityksesi tarpeisiin, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lue lisää vapaana olevista tiloista ja ota yhteyttä!

KUOPIO

KUOPION FUNKTIONALISMIN HELMI!

MINNA CANTHINKATU 4

MUUNTOJOUSTAVAT TOIMITILAT

Entisen satama-altaan paikalle rakennettu rakennuskokonaisuus valmistui vuonna 1941, joka toimi SOK:n konttorirakennuksena. Liiketilaa Minna Canthinkadulla on tarjolla eri kerroksissa ja erikokoisina kokonaisuuksina. Tilat ovat joustavia ja muunneltavissa haluttuun tasoon asti. Toimitilojen sijainti satamassa on mitä parhain — aivan Kuopion Kallaveden tuntumassa.

VAPAAT LIIKETILAT, TOIMISTOTILAT

19,5 M2 TOIMISTOHUONE

VUOKRATTAVANA 4. kerroksen remontoitu 19,5m2 valoisa toimistohuone. Ikkuna rauhalliselle sisäpihalle, josta mahdollista vuokrata myös autopaikka. Tämä tila soveltuu erinomaisesti jatkuvaan työskentelyyn tai etätyöpisteeksi.

24,5 M2 TOIMISTOHUONE

VUOKRATTAVANA 4. kerroksen persoonalliset lasiovelliset toimistohuoneet. Näihin upeisiin lasiovellisiin toimitiloihin pääsee luonnonvalo valtoimenaan suurista puistoon päin olevista ikkunoista. Sijainti on mitä parhain – Kuopion Kalleveden tuntumassa ja kävelymatkan päässä keskustasta. Nämä persoonalliset 4 kerroksen tilat ovat ehdottomasti tutustumisen arvoiset! Nämä tilat soveltuu erinomaisesti jatkuvaan työskentelyyn tai etätyöpisteeksi.

Minna Canthinkatu 4, KUOPIO 4krs, 330m2

TUTUSTU KOHTEESEEN!

Minna Canthinkatu 4 B/ Varastokatu, KUOPIO 2 krs 750m 2 + 3 krs 750m2. Tilaussauna

TUTUSTU KOHTEESEEN!

Minna Canthinkatu 4 B, KUOPIO 3krs, 450m2

TUTUSTU KOHTEESEEN!

Minna Canthinkatu 4 B, KUOPIO 2krs, 800m2, Tilaussauna

TUTUSTU KOHTEESEEN!

SEPÄNKATU 9

Sepänkadun suojeltu arvorakennus etsii ja odottaa uutta vuokralaista! Rakennus on Kuopion neljänneksi vanhin kivitalo. Kiinteistö sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Kuopion ydinkeskustaa. Kiinteistöstä on kaunis näkymä Piispanpuiston arvomiljööseen. Liike-/toimistotilaa on vuokrattavana koko 2. kerroksen 232m2 tai pienempänä kokonaisuutena. Kysy lisää niin rakennetaan juuri tarpeillesi sopiva kokonaisuus tästä uniikista kohteesta!

LIIKETILA, TOIMISTOTILA

Sepänkatu 9 KUOPIO, Liiketilaa 232 m2 ja ulkorakennus 91 m2

TUTUSTU KOHTEESEEN!

SAARIJÄRVI

LIIKETILA, TOIMISTOTILA

Kauppakatu 7, SAARIJÄRVI, 552m2, 1 krs, katutason näyteikkunallinen liiketila

Kauppakatu 5, SAARIJÄRVI 85,5m2, 1 kerroksen katutason näyteikkunallinen liiketila

Hyväkuntoinen, näyttävä, ilmastoitu kiinteistö, jossa suurta näyteikkunallista tilaa Kauppakadulle —joka on tämän maaseutukaupungin pääkatu. Kadunvarsipaikkoja pysäköintiin löytyy aivan rakennuksen vierestä. Varastotilaa on saatavilla kellarikerroksessa. Parkkihalli sijaitsee myös samassa kiinteistössä.

Pohjakuvan löydät täältä

Kauppakatu 5, SAARIJÄRVI, 132m2, 1 krs, katutason näyteikkunallinen liiketila

Keskeisellä paikalla sijaitseva näyteikkunallinen kiinteistö on hyväkuntoinen, ilmastoitu kiinteistö. Näyteikkunallista tilaa on Paavonaukiolle päin. Kadunvarsipaikkoja pysäköintiin löytyy aivan rakennuksen vieressä ja varastotilaa on saatavilla kellarikerroksesta. Parkkihalli löytyy samasta kiinteistössä.

Pohjakuvan löydät täältä

Hyväkuntoinen, keskeisellä paikalla sijaitseva näyttävä ja ilmastoitu kiinteistö, jossa on runsaasti näyteikkunallista tilaa Paavonaukiolle päin. Kadunvarsipaikkoja pysäköintiin löytyy aivan vierestä. Tilassa on oma wc ja minikeittiö. Varastotilaa on saatavilla kellarikerroksesta. Parkkihalli löytyy myös samasta kiinteistössä.

Pohjakuvan löydät täältä

Kauppakatu 5, SAARIJÄRVI, yhteensä 344m2 toimistotilaa, 3 krs toimistotilat

Hyväkuntoinen, keskeisellä näköalapaikalla aivan Saarijärven ytimessä sijaitseva näyttävä ja ilmastoitu kiinteistö. Toimitilat löytyvät 3 kerroksesta ja pysäköintiin löytyy kadunvarsipaikkoja aivan rakennuksen vierestä. Parkkihalli sijaitsee myös samassa kiinteistössä. Varastotilaa on saatavilla kellarikerroksesta.

JYVÄSKYLÄ

HALLITILA, TOIMISTOTILA

Sakselantie 3, JYVÄSKYLÄ Kuorma-autohalli

Jyväskylässä Seppälänkankaalla sijaitseva laajennettu kuorma-autohalli. Tilat läpiajettavat ja varustettu nosto-ovilla. Toimisto- ja sosiaalitilat löytyvät 2 kerroksessa ja rakennuksen vierustalla on kaksi varastorakennusta. Koneellinen ilmanvaihto, kaukolämmitys, liitetty kunnan vesi ja viemäriverkostoon. Tilat ovat siistit ja maa-alue teollisuushallin ympäriltä on tasainen ja asfaltoitu. Runsaasti pysäköintitilaa isommillekin kuorma-autoille.

TUTUSTU KOHTEESEEN!

Ahjokatu 22, JYVÄSKYLÄ Toimistotilat, liiketilat, muut tilat

Vuokrataan Seppälästä, Ahjokadulta vapautumassa olevaa toimisto- ja liiketilaa!

56 m2 toimistotila sijaitsee rakennuksen 1. kerroksessa (ei maantasa). 561 m2 liiketila kattaa suurehkon halli-/myymälätilan sekä sosiaali- ja työhuonetilaa. Kiinteistön pihassa hyvät pysäköintimahdollisuudet. Lisäksi kiinteistön piha-alueella sijaitsevasta katetusta varastorakennuksesta on mahdollista vuokrata yhteensä n. 670 m2 varastointitilaa. Katos soveltuu hyvin mm. ajoneuvojen tms. kaluston säilytykseen.

Toimistotila vapautuu nykyiseltä vuokralaiselta 1.9.2024 alkaen ja isompi myymälä-/liiketila vuoden 2025 alusta alkaen.

TUTUSTU KOHTEESEEN!

Ahjokatu 26, JYVÄSKYLÄ Tuotantotilat

Heti vapaa 148 m2 tuotanto- varastotila nosto-ovella, jossa pieni tauko-/sosiaalitila.

PYYDÄ VUOKRATARJOUS!