SAARIJÄRVEN SÄÄSTÖKIINTEISTÖ

VAPAAT LIIKETILAT / TOIMISTOTILAT

Saarijärven Säästökiinteistössä meillä on tarjota eri käyttötarkoituksiin muokattavia tiloja aivan Saarijärven ytimessä. Tiloja on saatavilla kolmessa kerroksessa pienemmistä neliöistä aina suurempiin tilakokonaisuuksiin. Pohjakerroksen parkkihallista löytyy 54 autopaikkaa. Paikoitustilaa löytyy runsaasti myös kiinteistön takana sijaitsevalta parkkipaikalta. Ottamalla meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää vapaana olevista sekä vapautuvista tiloista!

Kauppakatu 7, 552m2, 1 krs, katutason näyteikkunallinen liiketila

Kauppakatu 7, Säästökiinteistön liikekeskuksessa sijaitseva näyteikkunallinen liiketila

Hyväkuntoinen, näyttävä, ilmastoitu kiinteistö, jossa suurta näyteikkunallista tilaa Kauppakadulle —joka on tämän maaseutukaupungin pääkatu. Kadunvarsipaikkoja pysäköintiin löytyy aivan rakennuksen vierestä. Varastotilaa on saatavilla kellarikerroksessa. Parkkihalli sijaitsee myös samassa kiinteistössä.

Hyväkuntoinen, keskeisellä paikalla liikekeskuksen sisätiloissa sijaitseva liiketila.

PAAVONAUKIO, SAARIJÄRVEN YDINKESKUSTA

VAPAAT LIIKETILAT / TOIMISTOTILAT

Paavonaukio sijaitsee aivan Saarijärven ytimessä, keskeisellä kauppapaikalla, joka mahdollistaa monenlaiset liikekonseptit. Meiltä löytyy vapaata liiketilaa niin katutasolla sijaitsevista näyteikkunallisista tiloista aina kolmannen kerroksen valoisiin ja avariin tiloihin.

KAUPPAKATU 5, 132m2, 1.kerroksen, katutason näyteikkunallinen liiketila

Keskeisellä paikalla sijaitseva näyteikkunallinen kiinteistö on hyväkuntoinen, ilmastoitu kiinteistö. Näyteikkunallista tilaa on Paavonaukiolle päin. Kadunvarsipaikkoja pysäköintiin löytyy aivan rakennuksen vieressä ja varastotilaa on saatavilla kellarikerroksesta. Parkkihalli löytyy samasta kiinteistössä.

KAUPPAKATU 5, 3.kerroksessa, yhteensä 344m2 toimistotilaa

Paavonaukion puoleisen päädyn kolmannessa kerroksessa on valoisaa ja avaraa tilaa, aivan paraatipaikalla Saarijärven ydinkeskustassa. Näkymät ovat suoraan kaupungin keskustaan.Tilat soveltuvat loistavasti toimisto-, koulutus-, opetus- ja kokoustiloiksi — tai vaikka asuntokäyttöön! Kysy lisää!