SAARIJÄRVEN SÄÄSTÖKIINTEISTÖ

VAPAAT LIIKETILAT / TOIMISTOTILAT

Saarijärven Säästökiinteistössä meillä on tarjota eri käyttötarkoituksiin muokattavia tiloja aivan Saarijärven ytimessä. Tiloja on saatavilla kolmessa kerroksessa pienemmistä neliöistä aina suurempiin tilakokonaisuuksiin. Pohjakerroksen parkkihallista löytyy 54 autopaikkaa. Paikoitustilaa löytyy runsaasti myös kiinteistön takana sijaitsevalta parkkipaikalta. Ottamalla meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää vapaana olevista sekä vapautuvista tiloista!

KATUTASON NÄYTEIKKUNALLINEN LIIKETILA 552m2

SÄÄSTÖKESKUKSEN LIIKETILA RAVINTOLA, KAHVILA, LEIPOMO TOIMINTAAN 185m2

KAUPPAKATU 7

Hyväkuntoinen, näyttävä, ilmastoitu kiinteistö, jossa suurta näyteikkunallista tilaa Kauppakadulle —joka on tämän maaseutukaupungin pääkatu. Kadunvarsipaikkoja pysäköintiin löytyy aivan rakennuksen vierestä. Varastotilaa on saatavilla kellarikerroksessa. Parkkihalli sijaitsee myös samassa kiinteistössä.

KAUPPAKATU 7

Säästökiinteistön liikekeskuksessa sijaitseva näyteikkunallinen liiketila Hyväkuntoinen, keskeisellä paikalla liikekeskuksen sisätiloissa sijaitseva liike/ravintolatila. Tila sijaitsee liikekeskuksen molempien sisäänkäyntien läheisyydessä. Tila sopii erinomaisesti ravintola, kahvila tai konditoria toimintaan.

PAAVONAUKIO, SAARIJÄRVEN YDINKESKUSTA

VAPAAT LIIKETILAT / TOIMISTOTILAT

Paavonaukio sijaitsee aivan Saarijärven ytimessä, keskeisellä kauppapaikalla, joka mahdollistaa monenlaiset liikekonseptit. Meiltä löytyy vapaata liiketilaa niin katutasolla sijaitsevista näyteikkunallisista tiloista aina kolmannen kerroksen valoisiin ja avariin tiloihin.

KATUTASON NÄYTEIKKUNALLINEN LIIKETILA 132m2

KAUPPAKATU 5

Keskeisellä paikalla sijaitseva katutason näyteikkunallinen kiinteistö on ilmastoitu ja näyteikkunallista tilaa on Paavonaukiolle päin. Kadunvarsipaikkoja pysäköintiin löytyy aivan rakennuksen edessä olevalta parkkipaikalta ja lisää pysäköintitilaa on aivan kiinteistön vieressä. Tarvittaessa varastotilaa on saatavilla kellarikerroksesta. Parkkihalli löytyy samasta kiinteistössä. Tästä edullinen liiketila, joka soveltuu moneen toimintaan. Kysy lisää ja pyydä kilpailukykyinen tarjous tästä tilasta!

YLIMMÄN KERROKSEN MUUNTOJOUSTAVA TOIMISTOTILA 344m2

KAUPPAKATU 5

Paavonaukion puoleisen päädyn kolmannessa kerroksessa on valoisaa ja avaraa tilaa, aivan paraatipaikalla Saarijärven ydinkeskustassa. Tiloja ovat muuntojoustavia pienemmistä neliöistä aina suurempiin tilakokonaisuuksiin. Näkymät ovat suoraan kaupungin keskustaan. Tilat soveltuvat loistavasti toimisto-, koulutus-, opetus- ja kokoustiloiksi — tai vaikka asuntokäyttöön! Kysy lisää ja pyydä kilpailukykyinen tarjous tästä upeasta tilasta!