KUOPIO

MINNA CANTHINKATU 4

Kuopion funktionalismin helmi!

Entisen satama-altaan paikalle rakennettu rakennuskokonaisuus valmistui vuonna 1941, joka toimi SOK:n konttorirakennuksena. Liiketilaa on tarjolla eri kerroksissa ja erikokoisina kokonaisuuksina. Tilat ovat joustavia ja muunneltavissa haluttuun tasoon asti.

LIIKETILA, TOIMISTOTILA

Minna Canthinkatu 4, KUOPIO 4krs, 330m2, Satamassa huippusijainnilla!

Tätä rakennusta on kutsuttu sataman näyttävimmäksi rakennukseksi, jonka ikkunoista luonnonvalo pääsee valtoimenaan valaisemaan korkeita avaria tiloja. 4 kerroksen tilat ovat valoisat ja avarat. Huonekorkeus ja suuret ikkunat tuovat tiloihin näyttävyyttä ja tilat ovat muunneltavissa eri käyttötarkoituksiin. Ikkunoista näkyy kaunis puistomaisema ja sataman kahvila on aivan rakennuksen läheisyydessä.

LIIKETILA, TOIMISTOTILA

Minna Canthinkatu 4, KUOPIO 4krs, VASTAANOTTOTISKI JA PANKKIHOLVI

Tästä 4. kerroksen tilasta on moneksi! Avaraa tilaa löytyy 330me edestä, jossa hyvin erityyppisiä persoonallisia toimistohuoneita. Aulasta löytyy upea alkuperäinen vastaanottotiski, jonka takana yhtenä erikoisuutena pankkiholvi. Rakennuksen sijainti on mitä parhain – Kuopion Kalleveden tuntumassa ja kävelymatkan päässä keskustasta. Nämä persoonalliset 4 kerroksen tilat ovat ehdottomasti tutustumisen arvoiset!

LIIKETILA, TOIMISTOTILA

Minna Canthinkatu 4, KUOPIO 4krs, 24,5m2 UPEAT LASIOVELLISET TOIMISTOHUONEET

VAPAANA 2 kpl upeita lasiovellisia toimitiloja, joihin luonnonvalo pääsee valtoimenaan suurista puistoon päin olevista ikkunoista. Sijainti Kuopion Kalleveden tuntumassa ja kävelymatkan päässä keskustasta. Nämä persoonalliset 4 kerroksen tilat ovat ehdottomasti tutustumisen arvoiset!

LIIKETILA, TOIMISTOTILA

Minna Canthinkatu 4 B, KUOPIO 4krs, 19,5m2 REMONTOITU TOIMISTOHUONE

VAPAAVA 19,5m2 remontoitu toimistohuone keskeisellä paikalla kävelymatkan päässä Kuopion keskustasta! Tila on valoisa ja ikkuna sisäpihalle päin. Tämä persoonallinen tila on ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde!

LIIKETILA, TOIMISTOTILA

Minna Canthinkatu 4 B, KUOPIO 4krs, 33m2 UPEA VALOISA TOIMISTOHUONE

Tässä neljännen kerroksen toimistohuoneessa on valtavan suuri ikkuna, josta luonnonvalo pääsee valtoimenaan tilaan. Huonekorkeus tuo tilaan näyttävyyttä ja maisemat ovat suoraan edessä olevaan puistoon. Sijainti on mitä parhain – Kuopion Kalleveden tuntumassa ja kävelymatkan päässä keskustasta. Tämä persoonallinen 4. kerroksen tila on ehdottomasti tutustumisen arvoinen!

LIIKETILA, TOIMISTOTILA

Minna Canthinkatu 4 B, KUOPIO 4krs, 39m2 VALOISA KULMAHUONE

Tämä neljännen kerroksen kulmahuone on valoisa ja toimistohuoneesta pääsee suoraan taukotilaan. Tilan seinät on maalattu ja lattiamateriaalina on parketti. Tila on toimiva ja jaettavissa eri työpisteitä varten .

LIIKETILA, TOIMISTOTILA

Minna Canthinkatu 4 B, KUOPIO 2krs, 800m2, Satamasta huippusijainnilla!

Tämä toisen kerroksen liiketila on muuntojoustava ja tilat ovat muokattavissa juuri yrityksesi tarpeisiin. Avoin tila mahdollistaa kohtaamispaikkoja erityyppisille epävirallisen yhteistyön tilanteille, pienemmät huoneet 2-4 hengen neuvottelut Olisiko tämä ratkaisu uudenlaisiin toimitilatarpeisiisi?

LIIKETILA, TOIMISTOTILA

Minna Canthinkatu 4 B/ Varastokatu, KUOPIO 2 krs 750m 2 + 3 krs 750m2. 6 krs:ssa tilaussauna

Tilat ovat muutettavissa esimerkiksi asunnoiksi.

SEPÄNKATU 9,

LIIKETILA, TOIMISTOTILA

Sepänkatu 9, KUOPIO, Liiketilaa 232m2

Suojeltu arvorakennus. Lääninmaamittari C.A. Rehnström rakennutti päärakennuksen toimistokseen ja asunnokseen vuonna 1851. Kolmikerroksisen kaupunkitalon vanhimmat osat ovat 1850-luvun alusta. Rakennus on Kuopion neljänneksi vanhin kivitalo. Kiinteistö sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Kuopion ydinkeskustaa. Kiinteistöstä kaunis näkymä Piispanpuiston arvomiljööseen. Rakennus peruskorjattiin vuonna 1989. Toisesta kerroksesta löytyi siinä yhteydessä viime vuosisadalta peräisin oleva salin kattomaalaus, joka restauroitiin.

LIIKETILA, TOIMISTOTILA

Sepänkatu 9 Ulkorakennus, KUOPIO, Liiketilaa 91 m2

Suojeltu arvorakennus. Lääninmaamittari C.A. Rehnström rakennutti päärakennuksen toimistokseen ja asunnokseen vuonna 1851. Saunarakennus on valmistunut 1961. Kiinteistö sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Kuopion ydinkeskustaa. Kiinteistöstä kaunis näkymä Piispanpuiston arvomiljööseen. Suojaisella sisäpihalla sijatsee kiinteistön sauna- ja varastorakennus. Pysäköintipaikkoja kadun varrella.