SUOJELTU ARVORAKENNUS

Sepänkadun uniikki rakennus etsii ja odottaa uutta vuokralaista. Rakennus on Kuopion neljänneksi vanhin kivitalo. Kiinteistö sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Kuopion ydinkeskustaa. Kiinteistöstä on kaunis näkymä Piispanpuiston arvomiljööseen. Liike-/toimistotilaa on vuokrattavana koko 2. kerroksen 232m2 tai pienempänä kokonaisuutena. Kysy lisää niin rakennetaan juuri tarpeillesi sopiva kokonaisuus tästä uniikista kohteesta!

Rakennus on täynnä upeita erikoisuuksia ja tiloissa on säilytetty sen arvolle sopiva tunnelma sekä materiaalit. Jokaista kerrosta koristaa upea aulatila, jota voidaan hyödyntää monella tavalla odotus- tai vaikka taukotilana.

Tätä toimistoa koristaa upea keraaminen takka, joka on taideteos jo itsestään. Laittioihin on asennettu akustiset matot ja tilat on remontoitu säilyttäen rakennuksen harmonian.

Kiinteistön arkkitehtuuri on täynnä huoliteltuja yksityiskohtia kuten kattomaalauksia, puuseppien taidokkaasti tekemiä kaiteita ja upeita kakluuneja.

SAUNA- JA VARASTORAKENNUS

Lääninmaamittari C.A. Rehnström rakennutti päärakennuksen toimistokseen ja asunnokseen vuonna 1851. Tätä täydentää suojaisella sisäpihalla sijatsevat kiinteistön sauna- ja varastorakennukset. Saunarakennus on valmistunut 1961. Nämä idyllisen piharakennuksen tilat ovat vuokrattavissa erikseen tai yhdistettynä päärakennuksen tiloihin. Tilat ovat muokattavissa tiettyyn tasoon asti.